Docent

pasfotoCaroline

Caroline Lemmens is Ismakogiedocent in Heerlen, Hoensbroek en Simpelveld en Bocholtz. Haar interesse in Ismakogie ontstond in 2006. Met Ismakogie werkte zij aan een betere manier van bewegen. Een natuurlijke manier van lopen, zitten en staan.

Gaandeweg zag Caroline in Ismakogie een fijne manier van bewegen waarmee zij gezond oud wil worden. Haar nieuwsgierigheid naar Ismakogie bleef groeien en zij kreeg de behoefte haar kennis door te geven.

Haar visie is: bewegen is goed, maar goed bewegen is beter. Niet een keer per week sporten, terwijl je de hele week een slechte lichaamshouding hebt. Ismakogie leert je om je lichaam op een goede en natuurlijke manier te gebruiken, elk uur van de dag. Hierdoor worden spieren sterker zonder te overbelasten. Organen, bloedvaten, lymfevaten en zenuwbanen krijgen de ruimte om goed te kunnen werken. De ademhaling verbetert en zelfs mentaal word je sterker. Elke kleine Ismakogische beweging zet het hele lichaam aan het werk, op een leuke en ontspannende manier.

Caroline Lemmens volgde de opleiding tot Ismakogiedocent. Daarnaast volgde zij “Herstel zelf je spierkracht” ,  “Yoga voor ouderen” en “Adembeweging” bij “Samsara yogadocenten-opleidingen”. Ook volgt zij jaarlijks diverse bijscholingen op het gebied van Ismakogie.

In 2016 waren de onderwerpen: “het gezicht”, “Ismakogie in het dagelijks leven”, “handen en vingers”.

In 2017: “oefeningen met een oefenstok”, “oefeningen met kurken onderzetters”.

In 2018: nek, schouders, armen, bekkenbodem en sluitspieren. Daarnaast: het lopen op blote voeten.

Heeft u vragen? Neem dan contact op!

Het telefoonnummer is: 045-8501981, het mailadres is: carolinelemmens@ismakogieparkstad.nl.